Nothing is secret, that shall not be made manifest (in Romanian)

Nimiv nu e secret, totul trebuie facut public

Partea 1

Domnul nostru Isus hristos a spus: nimic nu e ascuns, totul trebuie facut public nimic nu este ascuns, totul trebuie facut stiut.

Exista un om trimes de.. lucifer numit S.n.y si toti il striga il numesc El a pacatuit si toata lumea stie, dar ii este frica(rusine) sa spuna. Acest pacat distruge sufletul uman si CREDINTA. se raspindeste ca un ulcer ascuns sau ca un cancer. Din ce in ce mai multi oameni au fost afectati de acest pacat(boala) Desi mantuirea va fi dureroasa , va fi necesara.

Cind S.n.y a venit in America din Romania el avut o relatie intima cu P. T n. Au devenit atit de inseparabili incit oamenii au fost uimiti. P.T-n nu isi petrecea timpul cu sotia ci cu S.n.y . Toate astea se intimplau inainte si dupa ce S. n.y adevenit . Pe P.T-n nul interesa familia, Copii lui stau mai tot timpul pe la inchsoare deoarece fura de la toti, fetele lui au copii facuti (prin flori) El tot timpu si-l petrecea cu si lumea abservat acest lucru. P.T-n si S.n.y erau ca sot si sotie si umblau inpreuna tot timpul.

 Un asemenea episod sa intimplat si in Australia . S.n.y preocupat de pictarea icoanelor dar mai mult de cel care il ajuta? un barbat evident, un pic de hartuiala.. nimic mai mult. Localnicii au aflat si au incercat sa musamulizeze totu.

 Partea 2

S.n.y avind experienta considerabila feminina (ca femeie). A vrut foarte mult sa devina, si acest lucru a depins de mai multe persoane din america. Dar neavind bani sa devina a folosit si el ce a avut adica f….letu S F V si MMV sunt acele persoane care lau ajutat evident contra cost in natura. f…dul asa aprimit sprijinu necesar de care avut nevoie. El isi petrecea timpul liber la petreceri cu betii zdravene. Normal ca fiecare e liber sa faca ce vrea in timpul liber, dar el afacut reguli la aceste petreceri, de exp baietii nu puteau merge labaie fara sa ii ceara voie lu?s.n.y ca si cum urinarea ar fi un ritual religios, si de fapt nu puteai sa te pisi fara permisiunea lu Stim vi se pare ciudat dar S.n.y crede ca urinatul e un act mistic si important.

Partea 3

Este o manastire in montana cu un calugar care conduce acolo. Numele= R.B-n . Acest calugar isi petrece timpul in compania femeiilor tinere. E un pacat nu i asa? Asa ca s.n.y il certa si il pedepseste.)) Si pentru ca sa se mantuiasca s.n.y a convins 2 baieti sa accepte sa devina calugari? la manastirea lui. ,si ei au venit sa vada cu ochii llor ce le ofera s.n.y. Imediat ce si-au dat seama de rolul lor in acea familie monahala,nici dupa o saptamana au fugit fara sa se mai uite inapoi. Continuarea acestor povesti ciudat are loc si in Letonia. Unu de prin partile locului travestit si un bautor fruntas afost numit preot de s.n.y. Imediat baietii care petreceau cu femeile n au inceput sa vina la el in letonia s.n.y a fost cel care le-a dat roluri bisericesti

 Ce putem face in legatura cu cele scrise mai sus si adevarate?

P.S. SCUZATI VA RUGAM DACA ESTE VRO MICA GRESEALA IN TRADUCERE, DAR ESNTIALU E ASTA 99,99% DOAR VRO LITERA SA FI GRESIT.

Реклама

Об авторе old believers

Old Believers and Old Ritualists Join us if you want to make our Old Believer and Old Rite Church pure! Paul, Max and all our faithful team
Запись опубликована в рубрике Old Believers, Romania, USA. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s