Scapati lipovenii de lichele

Tuesday, December 13, 2011
Hai sa dam mana cu mana cei cu spiritul slavon! 

In sfarsit am luat decizia de a crea un blog in care, impreuna cu toti cei care inca mai au un spirit revolutionar si inovator, care inca mai cred ca se poate schimba ceva, impreuna cu cei care au ceva de spus si de edificat sa discutam pe indelete si sa luam masuri impotriva LICHELELOR ce pretind ca ne reprezinta etnia de aproximativ 20 de ani. M-am gandit ca este absolut necesar sa ne exprimam liber si critic, dur si adevarat si ca este momentul sa luam o atitudine ferma in fata demogogilor si coruptilor incurabili, care se afiseaza cu masti providentiale si care par inamovibili, infailibili si aproape dictatori in organizatiile si institutiile pe care le controleaza, institutii ce nu mai prezinta credibilitate in fata lipovenilor, rusilor lipoveni, staroverilor de rand, care nu doresc decat sa li se respecte istoria, cultura si demnitatea. Indiferent de titulatura pe care dorim sa o purtam, indiferent de indentitatea pe care dorim sa ne-o afisam, nu trebuie sa ne lasam calcati in picioare de o mana de oameni care nu au decat un scop suprem: propriul interes, propriul buzunar.

Pentru ca stam cu mainile in san, lipovenii din Romania au ajuns sa fie definiti de termeni care desemneaza cele mai josnice vicii si pacate: nepotismul, incultura, analfabetismul, mizeria, coruptia, minciuna, ignoranta, alcoolismul, destrabalarea si lipsa de caracter. Pentru ca varfurile comunitatii si ale biserici sunt reprezentati de astfel de notiuni, consider ca nu este drept ca intreaga etnie sa fie blamata si sa sufere, cand am putea sa ne bucuram de calitatile si virtutile unui popor mare, a poporului rus din care ne tragem. Acceptand situatia dramatica in care ne scaldam, terfelim de fapt memoria stramosilor nostri, care s-au luptat sa isi apere traditiile si valorile cele mai frumoase.

Treziti-va si haideti sa demolam sistemul putred si contagios creat de unele persoane obscure si vicioase. Manifestati-va curajul ancestral impotriva falsilor alesi.!

Acest blog va fi campul de lupta al celor care nu vor sa accepte nonvalorile, al celor care doresc o promovare si continuare a unei culturi seculare. Acest blog reprezinta spatiul virtual in care va puteti expune ideile, unde puteti incepe revolutia impotriva licheleor.

Bine ati venit!

http://lipoveni-fara-lichele.blogspot.com/

Comments

Anonymous said…

Foarte tare! Cineva trebuie sa dea un exemplu. E momentul sa trecem la fapte… ne-am cam saturat de comunitatea asta care miroase a zema de varza si care e condusa de o fosila care vrea neaparat sa moara pe bancile Camerei Deputatilor unde si asa nu face mare lucru… adica face…. se vinde PSD-istilor… al dracului sobolan bolshevic!

December 13, 2011 2:07 PM

Stolypin said…

Sustin cele mai sus mentionate de catre Anonymous,numai ca el a uitat si de autoritatile clericale,care din pacate au ajuns o amenintare la integritatea grupului nostru etnic.Sa nu uitam ca nucleul comunitatii este Biserica,si cu cat vom achizitiona mai multi analfabeti in biserica riscam sa pierdem generatiile ascendente.Soborul trebuie sa inteleaga importanta infiintarii unor scoli teologice,si tot odata respectarea canoanelor de catre prelati.Hristos insusi Sa dat exemplu pe sine prin Jertva adusa de El pentru mintuirea omenirii.Acest exemplu trebuie sa si-l insuseasca orice conducator,asa ca atenti la magarus tovarissci praviteli!

December 13, 2011 2:35 PM

vasile said…

da f ineresant dar sa dam si nume , de ce sa ocolim? leonte paisii adrian grisa si toti .. astia lingai de alu leonte

December 15, 2011 9:32 AM

Anonymous said…

Bine bine dar sa nu uitam si pe flavian cu minorii lui diakoni cu armata lui de calugari de oameni suntem nu?si daca e sa dam adevaral pe fata de ce sa ni facem? : legea este egala pentru toti nu pentru unuu muma ptr altii ciuma?:

December 15, 2011 9:59 AM

Anonymous said…

Daca tot vorbiti de nume..poate incepeti cu ale domniilor voastre….sa aduci acuzatii dupa perdeaua anonimatului este foarte convenabil. Cu stima, Saraev Valentin Dumitru

December 15, 2011 10:20 AM

Anonymous said…

respect pentru sarev v.. dumitru cu toate ca e de partea opusa adica a analfabetilor, dar e decizia lui si o respect. numele noastre?? ce vrei sa fim blestemati pe vecie ca nevinovatu ala din italia? si apoi nu nje e de blestem(( ne e ca ramanem fara mitropolit?

December 15, 2011 10:42 AM

Anonymous said…

Daca gruzinu scrie in gruzina noi de ce sa nu scriem in romana OK?

December 15, 2011 11:24 AM

Anonymous said…

Radauti- bunic-.nepot. iasi tata — fiu. focurei tata fiu. tg frumos tata fiu.?? vaslui tata fiu’ braila tata fiu? jurilovca tata fiu.? braiola leonte + paisii rude? oooooo suntem chiar timpiti? fraeriti de niste handicapati?

December 15, 2011 11:51 AM

Реклама

Об авторе old believers

Old Believers and Old Ritualists Join us if you want to make our Old Believer and Old Rite Church pure! Paul, Max and all our faithful team
Запись опубликована в рубрике Old Believers, Romania. Добавьте в закладки постоянную ссылку.

4 комментария на «Scapati lipovenii de lichele»

  1. Аноним:

    asat a afost tot?!? …gata «valurile»

  2. Аноним:

    kufugfygdyfgeywtfgrewtr8e67wtr6te8r

  3. Maxim:

    Что, липоване, молчите? Все правда — нечего возразить!

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s