Metropolitan Leonty puts off his visit to Moscow

Митрополит Леонтий отложил свой визит в Москву первоначально намечавшийся на предстоящий weekend. Ранее предполагалось, что митрополит Леонтий возглавит делегацию  Белокриницкой митрополии на праздновании Недели Жен-Мироносиц в Москве.

metropolitan Leonty

Приглашение было от Совета Московской митрополии, который 4 февраля этого года решил: «1.​ О взаимоотношениях с Белокриницкой Митрополией. 1.1. Пригласить на празднование Недели свв. жен-мироносиц Высокопреосвященнейшего Леонтия, архиепископа Белокриницкого и всех древлеправославных христиан Митрополита с сопровождающими лицами по его усмотрению».

Теперь стало известно, что митрополит Леонтий не может приехать в Москву по состоянию здоровья.

Реклама

Об авторе old believers

Old Believers and Old Ritualists Join us if you want to make our Old Believer and Old Rite Church pure! Paul, Max and all our faithful team
Запись опубликована в рубрике Old Believers, Romania, Russia с метками , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

18 комментариев на «Metropolitan Leonty puts off his visit to Moscow»

 1. Evghenia Vlad:

  Bai omule, tu chiar nu te poti potoli! Am aflat cine esti si cum te numesti anonimule fara sa-ti stiu ip-ul. Vezi mata de treaba ta si nu-i mai critica tu pe altii, ca nu esti perfectiunea intruchipata. Uita-te in ograda ta. Si sa mai stii ca cineva acolo SUS are grija de» Cei 3 crai», Decat sa fi plecat si sa se fi intamplat ceva cu ei, mai bine ca au amanat-o si e si mai bine daca s-a ivit altceva ,in asa fel incat a nu plece. Asa cum ai afirmat tu in datile trecute ca te rogi ptr ei.Acelasi lucru am facut si eu cand am auzit de aceea criza din Ucraina, desi nu stiu daca ar fi avut legatura cu aceasta situatie.

 2. Evghenia Vlad:

  Mmm proasto! Ai grija ce scrii si ce spui. Nu te-am jignit ci am incercat si incerc sa vb politicos cu tine.Nu cred sa ai citit sa te fii facut intr-un fel sau altul. Bine ca esti tu destept.

 3. Evghenia Vlad:

  mmmmm Hotii.NU ai dreptul de a judeca pe altii!!!!

  • Румын:

   глас народа глас божии!!proastoo.) da ei au dreptu sa ne futa pe noi?.)nu e destul ca se…intre ei?.)

   • Румын:

    Frumos din partea unuia cu sutana care este satana.)))degeaba sa scremut mata sa fac un prost ca tine.))

   • Румын:

    Facut din l.ba si carat de muste in uter.)

    • Vic vic.:

     Ai ajuns de risul comunitati, nu i dau numele ca sa nu jignesc enoriasi….

     • Vic vic.:

      toata ziua buna ziua tu judeci dar nu te uiti la tine in ce hal ai ajuns ca te rid si curcile pe strada ta aia jegoasa………….

      • Аноним:

       Bai cei 3 crai de la rasaritu romaniei.))Aia 2 punetil si pe al 3 lea ca de?? feri doamne se intampla ceva cu primu(dupa cum e de fricos)poate sa faca un stop cardiac.Atunci pisi pisi no sal puna de unul singur?si ailalti miramas ca ar fi deacord asa ca grabitiva??
       Un fel de grupare de stanga sau de dreapta??si faceti si inputernicire notariala pentru bani in depozite etc ca de?? doamne fereste?se mai intampla.)) CUm asa? nu merge sefu dar paisii cu grig puteau sa merga la moscova??nu sunt ei sfintii nostrii??
       sau Leoo nai baza in ei?? RUSINEE pentru preotii nostrii si pentru episcopii arhiepiscopii nostrii ca permit asa ceva.) S R L ul leo paisii grisa si cei cativa minori pe langa ei.))
       Nu va convine?? TERMINATIO>))Fiecare la P … masii.)))svistovca Tulcea etc

       • Anonim:

        Bai gura mica pacatosule,nu ti a ajutat Dumnezeu in viata si acum cauti sa te rafuesti cu ierarhi,te macina constiinta,dupa cum scri cred ca esti unul din Braila foarte cunoscut……bai te cunosc de undeva!!!!

        • Аноним:

         tute in gura sin gurita de??flacau? D-zeu epe capul tau pariu ca in 40 de zile vezi rezultatu??cu tot cu caciula aia din capu tau stergemas la c.r cu ea si cu capu tau.)RUSINE
         blestem pe capul tau!singur lai vrut!pracric ti lai cerut!

     • Румын:

      Cred ca tiai dat seama ca pot sa te scot de aici definitiv si pentru todeauna dar te las sa mananci rahat cat vreisi dac nu stii ip tau afla ca incepe cu 89 si se termina cu92cam vulnerabil UPC ul tau.)))nu ti mai spun locatia ca o sa rada toti preotii de tine.))
      Vin vesti frumoase.)))

 4. Румын:

  Правда. хоти мы не согасны с поступками митр. леонтия и с ево ашынками( и очени многа.))) пример визит в казани.)) тем боле с акружаюшии с ним.)) он сам знает ето!Но
  мы не согласны с встречением митроп леонтия с митопол. корнилиим пака он (митр. корнили) не приедет в румыню ВСЕ. хоти мы и цыгани визит надо отвернути.
  А то он нас захватит как крым.))) A нам не хочеца остаца без ребят.
  Плохие но нашы и думаем в будушее ему придут мыли в галаву!и поправяти ашыбки.)
  Желаем здаровя митр леонтию и немношка разуму в будушие!
  наи не забувает: БОГ НЕ ЦЫГАН!
  А денги не в чем не помут.
  ЗА ВСЕ НАДО ПЛАТИТИ!

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s