Old Believer Metropolitan Leonty operated upon

Старообрядческий митрополит Леонтий (Браила, Румыния) недавно перенес операцию на сердце.

Уже несколько лет врачи говорили ему о необходимости операции, но митрополит не решался.

В последнее время его состояние значительно ухудшилось, и операция стала неизбежной. По нашей информации операция прошла нормально. Митрополит Леонтий чувствует себя лучше. И уже  начале октября участвовал в нескольких богослужениях.

Об авторе old believers

Old Believers and Old Ritualists Join us if you want to make our Old Believer and Old Rite Church pure! Paul, Max and all our faithful team
Запись опубликована в рубрике Old Believers, Romania с метками , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

26 комментариев на «Old Believer Metropolitan Leonty operated upon»

 1. Аноним:

  Многая лета Владыке!

 2. ANONIMUS.:

  E un sfat , daca chiar vrei sa stii. Este treaba lor in continuare in legatura cu urmatoarea escala. Si punct.

 3. ANONIMUS.:

  Pentru Leonte.Dumnezeu nu pedepseste pe nimeni.Ci noi singuri ne dam in cap prin actiunile si activitatile pe care le facem. Omul are dreptul de a pacatui, insa indreptarea lor este » cainta» si nu pedeapsa lui Dumnezeu.In legatura cu Muntele Athos am facut referire la acele persoane care comenteaza mult, prost si isi doresc perfectiuni in ale bisericii si Nu cei de pe strada zidari cu nr 5.
  Nu are de ce sa-ti fie rusine.Fiecare om o ia razna pentru ca asa suntem fiecare din noi drept perceputi de cei din jur. STAI LINISTIT SI VEZI-TI DE TREABA.

  • TULCEA:

   O amenintare??sau un sfat? la adresa lu leonte? Apropo dece nu sunt comentarii?? mai sus?raspuns : pentru ca nu prezinta interes face greza troica noastra.)) si apoi am fi vrut sa auzim vedem ( video)marele discurs alu paisii prin care le multumeste celor 2 ca iau vizitat eparhia?.)) de fapt 2 eparhii omu are si cea de la Braila?.)dividi ed impera? de asta se foloseste leoo intre TULCEA si BRAILA mai exista o eparhie?.dar de cum fuge ala din germania in ungaria asa fuge si paisii de la BRAILA la TULCEA.BA nu mai umblati ca fraierii in 3 ca de feri doamne mai ramanem si fara comandant suprem la punctul de comanda al tuturor staroverilor de pe mapamond.))))Ay vazut ce apatit ala din coreea de nord?nu aduce anu ce aduce ceasu?.))))) Noi credam ca macar unu sa aiba un pic de materie cenusie dar… neam inselat
   Urmataorea escala care este?.)))

 4. ANONIMUS.:

  Habar nu aveti sa scrieti gramatical si sunteti pretentiosi in tot.Celor care nu le convine nimic, faceti-va frumos bagajele si plecati la muntele Athos daca vreti perfectiune si ramaneti acolo pana va ia cu nasilk .Lasa-ti dracului comentariile voastre. Uite ca Leoo nu are bun simt, ca asa vrea el ,na.Vreti salarii de 2.000 euro, valea la munca in afara, invidiosilor( face parte din una din cele 10 porunci).

  • LEONTE:

   Mie scarba de hidosenia pe care am facuto si o fac,mie rusine dar nam ce sa fac timpul nul mai poti da inapoi.
   Sper ca bunul D-zeu sa ma pedepseaca asa cum trebuie dupa merit
   Mam dus la jidani.)) la muntele athos nam locca nu ma primeste cu toti laxxgii astia de langa mine si singur nu ma duc mie frica
   In curand o iau razna.))
   Faceti ce vreti cu religia asta ca oricum nam nimic comun cu ea.))

 5. LEONTE:

  еше раз извините мне по??? за вашу митраполию!!! у мне сдеси все дожне быти неженаты все ясна ? вам?? Я Никон 2 И

 6. Аноним:

  Deputații au fost în SUA, Malta și Grecia

  Pentru o deplasare de cinci zile la New York, la sediul ONU, la „reuniunea parlamentară anuală a Uniunii Interparlamentare, organizată cu prilejul celei de-a 58-a sesiuni a Comisiei Națiunilor Unite pentru Statutul Femeilor“, Camera a plătit aproximativ 18.200 lei. Au participat deputații Grațiela Gavrilescu (PNL) și MIRON IGNAT.) (minoritățile naționale). După cum au scris chiar participanții în informarea depusă la Biroul Permanent al Camerei, evenimentul menționat s-a desfășurat în perioada 10-12 martie, iar restul zilelor au fost, probabil, pentru acomodarea la fusul orar..))))))
  ADADAR?? cu cine votam stimati lipoveni?cu cinem credem de cuviinta?? sau pe cine ne spun capetele incornorate?
  sa nu itam scandalu de la Jurilovca de acuma 2 ani? si multe altele.)

 7. ghindaresti.):


  In traducere libera??.) ba lu nafanael iam facut cruce in moldova.) eu am pe langa Braila fai ignat si una lu paisii la mahmudia.)))hai nu firauu.)) ca doar nu din banii tai o faci??.)) pun eu cuvant sa te voteze lipovenii.))

 8. Аноним:

  Ot pochek doehali do serdca? :))

  • Paul:

   О, господа, вы внимательно нас читаете. А еще внимательнее понаблюдайте за митрополитом. И лучше не прикидывайтесь дурачками незнающими, а помолитесь о его очень плохом здоровье: и про сердце, и про почки.и про голову… Когда следующая операция?

   • Аноним:

    И за грехи ево???? тоже мы должны??молица??даваи не будим.)))) Paul??в румыни молица за нево хоти ни знаиут за каво.))ему интерсна италия спания венгрия германия.))некаторыие депутата итд. ОН ежаетсо своими как ЦЫГАН СО СПИСАНОИ ТОРБОИ.)))свешеники липавании ево не ненавидият за ево ашыбки.
    Пашол он ВОН.

    • Аноним:

     знаеш где стыда нет?? ничево нет.)возле белои кринице? оачти 1 км ??ии?? никто отуда?белокриницкои митрополит??су ума сашол?? А ему было трудно посетити? ево престол???где розому нет ничево нет? Жаљ леонте ты нам надоел .))может постановиш другова митрапалита как пап римскии_.)))))))
     смех и грех.))

 9. аноним.:

  А вы господа аперацию на голову когда будете делать?

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход / Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход / Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход / Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход / Изменить )

Connecting to %s