Old Believer Met. Leonty of Bucharest and Archbishop of Belaya Krinitsa: 50th anniversary celebration

23 августа 2016 года исполнилось 50 лет со дня рождения митрополита Бухарестского и архиепископа Белокриницкого Леонтия.

14102336_917087818419317_8202210549076458990_n

Служба в честь торжественного праздника во имя св.мч. архидьякона Лаврентия проходила в Браиле. Служил сам митрополит Леонтий в сослужении еп. Паисия и еп. Геннадия, а также многочисленного духовенства, которое прибыло в Браилу специально, чтобы поздравить с круглой датой митрополита Леонтия.

После службы было сказано много теплых слов в адрес владыки, ему была подарена новая белая митра и иные приятные презенты.

После службы митрополит Леонтий гостеприимно пригласил христиан разделить с ним праздничную трапезу.

Все сотрудники сайта The Old Believers поздравляют митрополита Леонтия с 50-летием и желает ему крепкого здоровья и многолетнего святительского служения!

Pictures by Marius Sofron

Реклама

Об авторе old believers

Old Believers and Old Ritualists Join us if you want to make our Old Believer and Old Rite Church pure! Paul, Max and all our faithful team
Запись опубликована в рубрике Old Believers, Romania с метками , . Добавьте в закладки постоянную ссылку.

30 комментариев на «Old Believer Met. Leonty of Bucharest and Archbishop of Belaya Krinitsa: 50th anniversary celebration»

 1. Аноним:

  Stati linistiti a băgat si averchii in pușcărie cu abatoru de jos cate se faceau in curtea lui,acum mai nou da si salarii la alți informatori,ăstia trebuie demascați si împușcați.cand citeste mai si plînge cu lacrimi de crocodil,curvărăseală pe fâță

  • Аноним:

   spuneti tot fratilor nu mai taceti ca astia ne fut pe toti javrele dracului.)

  • Аноним:

   Iov Ioan ASTAZI .NE AFLAM SUB DICTATURA M LEONTI ȘI A .AGHIOTANTILOR SAI ,UNII PENIBILI , FATARNICI ,INȘELATORI .JEFUITORI AI BANULUI PAROHIILOR,GRAV INCALCATORI AI INVATATURII SF, BISERICI A LUI DUMNEZEU ,CARE, FOLOSESC ORICE MIJLOACE ,CHIAR DEZBINAREA SI INVRAJBIREA CRESTINILOR INTRE EI , SPRE AȘI ATINGE SCOPUL PERSONAL.. TRAIM VREMURI CAND SOBOARELE IAU HOTARARI IMPOTRIVA PREDANIEI BISERICEȘTI , FAPT F GRAV , CAND , AR TREBUI SA NE INTREBAM ȘI SA CONSTATAM CAT MAI CURAND , DACA NU CUMVA , ȘI NOI , IN MOD TACIT , NE-AM ABATUT DE LA CREDINTA LUI HRISTOS ?/..IMI DORESCI ȘI VA DORESC SA FIINTAM CU ADEVARAT IN SF BISERICA MANTUITOARE , IN ADEVARUL LUI HRISTOS SI PT CA SA NU SE AJUNGA LA INCALCARI DE ORICE FEL IN SANUL PAROHIILOR, SAU LA NIVEL SUPERIOR, LUATI ATITUDINE FIECARE AȘA CUM SE CADE , FIECARE DIN POZIȚIA SA IN BISERICA / — TREZITI VA DIN SOMNUL MORTII //I APARATI CREDINTA S FANTA ȘI MANTUITOARE A STRAMOSILOR NOSTRI MARTIRIZATI ,///, OPRITI , ORICE FEL DE DICTATURA A CLERULUI IN SANUL BISERICII OPRITI DIN FAȘA, ORICE RAU CARE APARE IN SANUL BISERICII./// NU INGADUITI PROSTIEI , MINCIUNII ,PERVERSITATII SA IA LOCUL ADEVARULUI / IMPUNETI RESPECTAREA PREDANIEI BISERICESTI ///, CERETI AJUTOR, LAMURIRI DIN PARTEA INVATATORILOR VOSTRI . SAU A CELOR CUNOSCATORI,IN CARE VA PUTETI INCREDE , CA SA REALIZATI , CA INVATATURILE SPUSE DE LA AMVON SUNT COMFORME CU INVATATURILE SF BISERICI. SI CA VA AFLATI PE CALEA MANTUIRII , ALTFEL E…IADUL ///// FAC APEL CATRE CRESTINII DIN ORICE PAROHIE — TRIMITETI VA ROG PE ACEASTA ADRESA. ORICE MARTURII , . DESPRE ABATERILE SAVARȘITE DE CLERICII PAROHIEI DV. , IMPOTRIVA INVATATURII SF. NOASTRE BISERICI. DUMNEZEU SA NE LUMINEZE/

 2. Аноним:

  Averchii este primul turnător,si apoi altii,ei toarnă la securitate sau cum se mai cheamă acum..au grade,nume de cod,salarii frumoase,nu astea de preot,nu se murdăresc cu ele.

 3. Аноним:

  ATENTIE ghenadii risca puscarie in organigrama ministerului cultelor nu functioneaza ca episcop, ca si multi alti preoti care o fac pe a preotolui dar sunt platiti ca diakoni inclusiv femei pile angajate leoo hrisa ce aveti de gand??

 4. Аноним:

  daca nici in preoti nu poti avea incredere ca te toarna la politie atunci in cine ??

 5. Аноним:

  din acestia ne trebuie ,nici in preoti nu poti avea incredere,sa te destainui ca acum vine politia si te salta.

 6. Аноним:

  am auzit ca sin braila mai exact in pisc exista un turnator.

 7. Аноним:

  Am o întrebare? Dacă Fedea o face pe nevinovatul de ce familia sa a sărit cu cutitul la Otetz Luka. Acum se dau bohomolnii? De ce se crede Fedea k e destept si merge la manastire si impune regulile? Dacă fam Ivan se crede si doar se »crede»’ credincioasă nu ar scrie așa ceva despre un preot. Prima dată să se uite in ograda k au avut preoti in familie si de toti se vb k au fost niste hoti! Sau istoria se uită? Acum suntem niște apărători ai credinței? Sau suntem niște fatarnici cu replici biblice.

  • Аноним:

   Nu doar ca au facut rau preotii din familia lor. Chiar unchiul lui popa de la 2 mai a fost cel mai mare turnător la securitate! S-a oferit de buna voie sa colaboreze, nu a fost obligat de nimeni . A turnat acolo tot, a bagat in rahat oameni nevinovați iar dupa 1989 a ramas in sistem . Asa cum scrie in dosarul tovarășului ,, Panait» ( nume de cod) asta nu stie cel care impune reguli peste tot ?

   • Аноним:

    Sau trezit internautii nostrii dupa lungele slujbe.) si ca sa devieze discutia?.despre care nu intelege nimenea nimic.) fii mai explicit inalt prea…
    Oricum zilele trecute aici in Dobrogea am intalnit un batran care spunea:
    Aны штоб были епископами должны быти хоти 6 лет попом черным???
    lam rugat sa traduca si in romaneste? cred ca nu mai e necesara traducerea .)) poate neo traduce cei 3 CRAI? ( mai ales ultimu?.))))
    deci nu mai deviati discutia.si pregatitiva pentru urmatorul jubileu.

   • Аноним:

    pai maine poimane o sa fie si el protoovreu

   • Аноним:

    Cum poți sa afli și alți turnători

 8. Ельцын:

  К сожалению организованная пянка. Разве иноку подобает отмечять свой день рождения? Подобает ли иноку устраивать пьянки? Это позор!

 9. Mihai Viteazul:

  Mult stimata prea umila sluga! b:
  poate nu esti , dar te comporti ca atare. Iai urat d-lui mitropolit intru la multi ani stapane! Normal ar trebuii sa ti multumeasca dar???.)) deci ai ramas aceiasi pers umila lipsita de demnitate fatа de cei pe care slujesti si de care depinzi.
  iai urat intru multi ani, mai bine iai ura la multi episcopi, caci anii sunt asa cum sunt tii da cel de sus , episcopii til face cel de jos.)
  I sa daruit o noua mitra? nimic deosebit totu ok , cu prima ce face o da la urmatorul mitropolit? 1 El poate sa devina patriarh nimic nou sub soare la noi.))sau poate sa fie 2 mitropoliti ce la Roma nu sunt 2 papi?.))
  pozele ca pozele nimic de comentat in afara ca sau asezat ca la scara matzei(pisicii) banuim si urmatorul episcop?.)
  Пишет там админ? или сотруднук ? Все сотрудники сайта The Old Believers поздравляют митрополита Леонтия с 50-летием и желает ему крепкого здоровья и многолетнего святительского служения! Вы уверены в етом? ei sunt convinsi de asta?? ca chiar TOTI?.)))apropo cei de la episcopia autonoma de ce nau fost invitati?.))si nici cei la care nadajduim sai luam locu? dar asta prea putina importanta are o data ce suntem 3 acus 4?.)
  Si ca si mai umile slugi noi vrem sal felicitamcum si cand se cuvine adica pe 26 august cum e scris in calendar
  bai frate daca esti al fantanii albe fati jubileuu la fantana alba! daca esti al Bucurestiului fati la Bucuresti , si mai lasane in pace cu evenimentele astea super sofisticate ale tale. ba chiar poti sa ne faci o catedrala a neamului?sau poate un hotel pentru pelerini? poate sar razgandi astia si ne dau noua terenu ala pentru moschee.))
  vedem scrie: a terminat studiile la Tulcea? ce academie o mai fi si acolo? de teologie evident? si multe alte scrie dar nu si realitate.)))
  asadar intru cat mai multi episcopi! titlurile domiei tale nu le insiruim ca near trebuii o juma de pagina.)))

  • Аноним:

   nu sunt o sluga umila, din contra nu am nicio treaba cu acea institutie. sunt doar un simplu crestin ortodox practicant. nu am fost si nici nu voi fi vreodata umil nimanui, doar bunului dumnezeu. problema e in felul urmator. in ulima vreme apar tot felul de frustrati, tot felul de ,,ultra religiosi» care vad praful din fata portii vecinului si nu gramada de balegar din curtea proprie.

 10. Аноним:

  Frumoasa comedie.)) cu cei 4 actori centrali.)))
  Красивая камедия с 4 ми актерами по высоте.)))

   • Аноним:

    Caracteristicile episcopului fățarnic

    Cu cât este mai mare vrednicia episcopului fățarnic, cu atât mai mare este și răul pe care fățărnicia sa îl pricinuiește Bisericii. Treapta cea mai înaltă a preoției este cea a episcopului. Și cel mai mare rău în cadrul Bisericii și, în general, în societate îl pricinuiește episcopul fățarnic. Episcopi fățarnici au existat întotdeauna, chiar și în epoca marilor Părinți ai Bisericii, secolul IV, care este considerat „veacul de aur” al Creștinismului. Atât de mare era fățărnicia episcopilor în acea vreme, încât s-a îndeletnicit cu descrierea ei și Sfântul Grigorie Teologul, scriind o poezie specială despre ea.

    O redăm aici spre folosul cititorilor.

    „Există, da, și unii mai vrednici de milă, nenorociți, de care ne depărtăm,

    care-și schimbă ideile după împrejurările vieții și după legile vremurilor;

    care se clatină în credință și nu cinstesc cele ale lui Dumnezeu.

    Nestatornici în cuvânt, care dau înapoi, sau ramuri care se rup;

    lingușitori ai femeilor, otrăvuri plăcute pentru leii neputincioși,

    iar pentru cei puternici, câini care ling.

    Vânători isteți ai tuturor meselor bogate,

    care bat adeseori la ușile celor puternici, iar nu la ale celor înțelepți.

    Cinstesc ceea ce mulțumește pe alții, iar nu ceea ce le este de folos,

    ca să-i facă răi și pe cei de aproape ai lor.
    Cata asemanare cu vremea noastra ? sau mai bine zis cu ai nostri??

Добавить комментарий

Заполните поля или щелкните по значку, чтобы оставить свой комментарий:

Логотип WordPress.com

Для комментария используется ваша учётная запись WordPress.com. Выход /  Изменить )

Google+ photo

Для комментария используется ваша учётная запись Google+. Выход /  Изменить )

Фотография Twitter

Для комментария используется ваша учётная запись Twitter. Выход /  Изменить )

Фотография Facebook

Для комментария используется ваша учётная запись Facebook. Выход /  Изменить )

w

Connecting to %s